Lactose (melk) , zonnebloemolie met hoog oliezuurgehalte, wei-eiwit isolaat (melk), koolzaadolie met laag erucazuurgehalte, wei-eiwitconcentraat (melk), zonnebloemolie, mengsel van 2'-fucosyllactose (2'-FL)/difucosyllactose (DFL), kaliumfosfaat, calciumcitraat, cholinebitartraat, kaliumchloride, magnesiumchloride, olie van mortirella alpina, olie van de microalg Schizochytrium sp, lacto-N-tetraose (LNT), L-arginine, 3'-fucosyllactose (3'-FL), natriumchloride, 6'- sialyllactosenatriumzout (6'-SL), zuurteregelaar : citroenzuur; L-histidine, vitamines (C, niacine, pantotheenzuur, E, B2, B1, A, B6, foliumzuur, K, biotine, D, B12), L-fenylalanine, 3'- sialyllactosenatriumzout (3'-SL), inositol, taurine, ijzersulfaat, B.in f an t is L MG115 8 8, L- c arnitine, zinksulfaat, nucleotiden, kopersulfaat, B. lactis, mangaansulfaat, kaliumjodide, natriumselenaat.
|
Per 100 g poeder |
|
Per 100ml bereide melk |
Energie |
2138 |
|
kJ |
|
280 |
|
kJ |
511 |
|
kcal |
|
67 |
|
kcal |
Vetten |
26,0 |
|
g |
|
3,5 |
|
g |
- waarvan verzadigde vetzuren |
2,40 |
|
g |
|
0,32 |
|
g |
Glucides |
58,0 |
|
g |
|
7,6 |
|
g |
- waarvan suikers |
58,0 |
|
g |
|
7,6 |
|
g |
Voedingsvezels |
|
|
|
|
|
|
|
Proteïnen |
9,7 |
|
g |
|
1,3 |
|
g |
Zout |
0,44 |
|
g |
|
0,058 |
|
|